Bouwtimmerman Daan Weijgertze uit Hagenstein won een gouden medaille tijdens EuroSkills 2018. Naast deze medaille scoorde Nederland 4 bronzen medailles. Verder ontvingen 10 Nederlandse deelnemers een medal of excellence, een medaille die alleen wordt uitgereikt bij het verrichten van een bovengemiddelde prestatie.

Medaille of niet, WorldSkills Netherlands is trots op alle 31 deelnemers van Team NL! Ze hebben allen een knappe prestatie neergezet tijdens dit grootse beroepenevenement en behoren daarmee tot de top van Europa. Dat de deelnemers van het team zelf ook een mooie en leerzame tijd hadden, bleek uit de berichten die ze bij terugkomst op social media plaatsten. Wij delen ze graag met je.

  1. Vierde met een goud randje. Lees de blog van Manon over haar ervaringen en de rollercoaster van gevoelens tijdens de prijsuitreiking:

2. Hotelreceptioniste Jade is weer thuis, zo te zien vond het thuisfront dat ook leuk!

3. Rutger had een super ervaring en behaalde een mooie én verdiende 9e plek in de wedstrijd schilderen en decoreren:

4. Kapster Sanne beschrijft hoe ze wakker werd toen ze weer in Nederland was:

5. Mike werd 7e in de categotie web development en behaalde een medal of excellence!

6. Aaron werd uitgeroepen tot de 3e beste etaleur van Europa!

Volg je ons al op social media? WorldSkills Netherlands vind je op Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram.