Nieuw: de Play Your Skills app! Door de games te spelen in de app ontdekken jongeren spelenderwijs waar hun interesses liggen. Met het gebruik van deze app komen ze veel te weten: ze ontdekken wat ze écht willen en waar ze écht voor staan.

Door te weten waar ze goed in zijn groeit de kans van slagen bij het maken van de juiste studie- en beroepskeuze en kiezen jongeren voor hetgeen waarbij hun persoonlijkheid het beste aansluit. Met het spelen van de games in de app verdienen ze ‘Skills Points’. Deze punten geven inzicht in competenties, talenten en gedrag. Zo bouwen ze aan een persoonlijke profiel. Super leuk en handig! Tijdens Skills The Finals kunnen leerlingen en studenten daardoor gericht op zoek naar activiteiten die aansluiten bij hun profiel.

De app is te gebruiken op school en in de klas als voorbereiding op het bezoek aan Skills The Finals. Maar ook buiten dit event is de app te gebruiken als leuke tool.

De app is gratis te downloaden in de Apple App Store en Google Play Store: