Ontmoet onze kampioenen

Carmen Geurtsen

Carmen komt uit Ruurlo en is 21 jaar. Zij leert bij Groenhorst en werkt bij Weenink Bloemsierkunst en gaat in december naar Zweden voor EuroSkills. Carmen: "Ik wil in Zweden gewoon knallen. Ik wil daar echt stáán." Carmen Geurtsen deed mee aan Skills Heroes, de...

Lees meer

Pien Hoveling

Pien komt uit Koog aan de Zaan en is 20 jaar. Zij leert bij Nimeto. "De druk stijgt wel een beetje, omdat de huidige wereldkampioen etaleren van mijn school komt. Mensen zeggen: 'Pien, jij wordt echt wel Europees kampioen.' Maar ja, dat moet ik nog wel waarmaken. Ik...

Lees meer

Nick de Jong

Nick komt uit Tilburg en is 20 jaar. Hij leert bij SG De Rooi Pannen en werkt bij Restaurant LUX. Nick deed mee aan Skills Heroes, waar hij goed won. In december is Nick in Zweden, Gothenburg voor zijn deelname aan EuroSkills. Nick de Jong deed mee aan Skills Heroes,...

Lees meer

Arnaud Schoenmaker

Arnaud komt uit Essen en is 18 jaar. Hij leert bij ROC West-Brabant en werkt bij Vanderhorst Hairstylers. "De hoeveelheid reacties na Skills Heroes was al niet normaal! Zoveel mensen uit het vak herkennen me en spreken me aan. Ik durf bijna niet te dromen wat...

Lees meer

Anne Nijhoff

Anne komt uit Amersfoort en is 21 jaar. Zij leert bij MBO Amersfoort en werkt bij Hotel De Echoput. Ze doet in december mee aan EuroSkills in Zweden, Gothenburg. “Als ik een medaille krijg, dan is dat het kroontje. Maar de groei die ik maak is het belangrijkst.”...

Lees meer

Jos Dalhuisen

Jos komt uit Hardenberg en is 21 jaar en leert bij het Deltion College en werkt bij IQ Media. In december reist hij af naar Zweden voor zijn deelname aan EuroSkills. “EuroSkills geeft mij een kans om in mijn vakgebied te groeien en hierin meer te leren.” Jos...

Lees meer

Thijmen Snijder

Kok Thijmen Snijder (22) ging mee naar WorldSkills in São Paulo: "Het was voor mij een droom om naar Brazilië te gaan met Team Nederland, maar ik werd niet uitgekozen. Best een teleurstelling. Des te groter de verrassing toen ik hoorde dat ze het toch gefixt hadden!"...

Lees meer

Nadine Klingen

Nadine Klingen (20) behaalde 2 jaar geleden tijdens EuroSkills een topprestatie, samen met haar vriendin en teamgenoot Britt Wijnen. Zij wonnen twee keer goud bij de wedstrijd Etaleren. Tijdens WorldSkills in São Paulo won ze nog eens goud! Je deed onlangs mee...

Lees meer

Joris Grim

Joris Grim (20) behaalde goud tijdens Skills Heroes en won een prestigieuze stage bij sterrenrestaurant de Librije: "Er komt nu zoveel op me af. Hartstikke leuk, maar mijn focus ligt eerst even op WorldSkills." Joris deed in de zomer van 2015 mee aan WorldSkills in...

Lees meer

Jessica ten Voorden

Jessica ten Voorden (20) is uitgeroepen tot beste leerling-verpleegkundige van Nederland in 2015. Daarna kreeg ze een verrassend telefoontje: ze mocht door naar WorldSkills in São Paulo. "Mijn ouders stonden te springen en te juichen in de keuken. Ik besefte toen:...

Lees meer

Laatste tweets